HOMENEWSDOWNLOADSACCOUNTDOCS & FAQFORUMS

 

Uw Voetafdruk

Uw IP-adres: 44.200.194.255

 

Android app

Beschikbaar voor Android!

 

 

 

 

 

Het laatste nieuws

24-10-22

Ongoing DDoS attack

Please be patient

09-03-22

DNS problems

Service is restored now

12-12-21

Your Freedom and log4j

YF is not affected

18-06-21

New client version 20210618-01

Yes, please update.
Statistiek

Gebruikers
 Totaal: 238159 
 Deze maand: 56726 
 Deze week: 40473 
 Vandaag: 31715 
 Ingelogd: 9264 
 
Servers
 Totaal: 22 
 Available: 21 
 
Traffic
 Overall: 468.28 MB/s

(Data updated every 5 minutes.)

Check out our statistics page for more statistics and server availability.

 

 
Niet ingelogd.

Omzeil firewalls en filterende web proxys

U zit gevangen achter een firewall of een aan restrictie gebonden webproxy? En U kan niet de webpagina's bezoeken of de applicaties gebruiken die U wil? Of een spel spelen wanneer U dat wilt? Word Uw Internet toegang ook gecencureerd, U blijft liever annoniem online en geen IP logging iedere keer dat U een web pagina bezoekt? Kijk dan niet verder, U heeft Uw oplossing gevonden!

De Your Freedom service maakt toegankelijk wat niet toeganklijk is, het verbergt Uw netwerkadres voor hen die het niet hoeven te weten, dowload de client applicatie installeer het en gebruik het op Uw PC.

Het verandert Uw PC in een ongecensureerde, anonieme web proxy en een ongecensureerde SOCKS proxy die Uw applicatie kunnen gebruiken. En alsof dat nog niet genoeg is kan U ook nog met het internet verbonden blijven zodat dat het voelt alsof U verbonden bent via een DSL of kabel verbinding. Alleen nu zonder de firewall. U kunt zelfs Uw PC toegankelijk maken vanaf het internet als U dat wil. Bijna alle software werkt met Your-Freedom en tot nu toe is nog niemand er in geslaagd onze service permanent te blokkeren zonder de hele internettoegang te blokkeren.

Iedere dag maken meer dan 10.000 mensen in meer dan 160 landen gebruik van onze service, soms omdat hun overheid restricties oplegt of omdat de school of universiteit denkt dat de student niet zelf instaat is om een keuze te kunnen maken om te gamen of te studeren, andere willen liever anoniem blijven zonder dat hun IP adres in ieder logbestand achter blijft. U heeft waarschijnlijk een goede reden om Your-Freedom te gebruiken omdat er firewalls zijn in deze wereld.

 

Uw eerste stap naar vrije internet toegang is het registreren op deze website, het enigste dat we van Uw nodig hebben is een geldig E-mail adres een gebruikersnaam en een wachtwoord, verder vragen we niets.

Vervolgens download U de applicatie (beschikbaar voor Windows, Mac OS X, Linux en alle andere besturingssystemen die JAVA programma's kunnen uitvoeren) de setup wizard helpt U bij het configureren van Uw applicaties zodat U Uw eigen PC als een web of SOCKS proxie kan gebruiken.

 

Wat zijn de kosten?

Een beperkte service is gratis beschikbaar. Deze service geeft U iets meer bandbreedte dan een modem verbinding en kan maximaal 2 uur per dag gebruikt worden met een maximum van 5 uur per week en is waarschijnlijk voldoende voor casual gebruikers. Het is zeker genoeg om geblokkeerde webpagina's te bekijken of deel te nemen aan chat sessies. En als het U bevalt kunt U het zo vaak gebruiken als U wilt.

Voor hen die meer willen, zijn er uitbreidingspakketten beschikbaar; kijk hiervoor op onze Packages page voor meer informatie. Ook zijn er uitbreidingsvouchers beschikbaar voor hen die geen tijdsgebonden uitbreiding willen. Gekochte vouchers en uitbreidingen houden de service in stand!

 

Speel je online games door een web proxie

How to use OpenVPN mode

Het is simple, en aangezien zoveel mensen niet vinden hoe het werkt of waar er documentatie is, hebben we besloten om U dit uit te leggen op de voorpagina. Dus, wanneer U de Your-Freedom client hebt geconfigureerd (en de configuratiewizard feliciteert U nu dat alles in orde is), lees dan zeker how to use OpenVPN mode, omdat het alle – of toch de meeste – problemen magisch uit de weg ruimt, en U moet geen applicaties herconfigureren.

 

SPAM

Onze domeinnaam wordt vaak gebruikt om SPAM emails te verzenden die van ons afkomstig lijken. Wij hebben een absolute hekel aan SPAM, zoals iedereen. Wanneer U denkt slachtoffer te zijn van SPAM die van ons systeem afkomstig lijkt, laat ons dat dan direct weten op abuse@your-freedom.net en we maken er zeker werk van!

 

 
   Acceptable Use  | Data Protection Statement